sasvimprirodno
earth
 

english English

german Deutsch
Srbija Srpski
 
Zdraviji život
 
 

Asure


 

Proizvodi

 

Asura od trske (rogoza) nije proizovod savremenog doba. Asure su se proizvodile i koristile vekovima unazad. Posle drugog svetskog rata rastom industralizacije asure su polako bile potisnute od strane modernijih proizvoda da bi se krajem 20.-og veka asure ponovo krenule u intezivniju upotrebu.

Glavna razlika između savremenih inustrijuskih proizvoda i asura je ta što je asura prirodan proizvod, stabljike rogaza se ubiraju na močvarnim terenima u letnjim mesecima, suše se i skladište u prirodnim uslovima i kao takve tkaju se starom tehnikom. Rezultat je prirodan proizvod koji odiše lepotom, toplinom i što je najvažnije jakom pozitivnom energijom koju veštački materijali ne mogu dati.

Od davnina je poznata blagotvorna pozitivna energija trske (rogoza) tako da su ovi materijali vekovima unazad bilo vrlo intezivno korišćeni počev od pravljenja kuća, tavana, pregradnih zidova, kreveta, ležaljki, nadstrešnica...

Danas u modernim vremenima i nauka potvrđuje korisna i pozitivna dejstva trske a mi je nudimo u onom obliku u kome se vekovima unazad koristio - u vidu asura.

 

asura od trske

Asure od trske se danas koriste u najrazličitije svrhe počev od dekorativnih predmeta, pregradnih zidova, ograda u dvorištima, ograđivanja, terasa, zaštita od sunca, izrada suncobrana i nadstrešnica, izrada letnjikovca... a takođe zbog svog svojstva apsorbovanja negativnih zračenja vrlo veliku primenu u zaštiti od geopatogenih zračenja..

Asure izrađujemo u dimenzijama po želji a rok isporuke zavisi od količina i okvirno iznosi od 1 do 5 radnih dana (za Srbiju) a za zemlje Evrope od 10-20 dana.

Ukoliko želite da poručite asure na stranici kontakt možete pronaći naše podatke.

   
 
asure asure od rogoza
asura ceger
asura za pod asura u rolni
asura zid asura ispod kreveta
asure suncobran suncobran trska
suncobran rogoz asure suncobran
asura za sunce asure letnjikovac
Letnjikovac letnjikovac

 

  Home
 
 
SASVIM PRIRODNO 35250 Jagodina, Tel: 065/377-8015, 060/377-8015; email: info.sasvimprirodno@gmail.com, www.asure.un.rs
 
Prijatelji sajta: